Μόνιμο γιατρό ζητάει η ΠΕΣ ΝΑΤ στο ΠΟΝ Χίου

Ανακοίνωση απέστειλε η ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου τόσο στον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, στον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, στην Διοίκηση Οίκου Ναύτη και σε λοιπούς αρμόδιους φορείς, την απόφαση που λήφθηκε από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, και αποφάσισαν την τοποθέτηση ιατρού με μόνιμη βάση στο ΠΟΝ Χίου, αλλιώς σε περίπτωση μη υλοποίησης θα προβούν σε άλλου είδους ενέργειες όπως και την κατάληψη του Οίκου Ναύτη Χίου. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

“Στην Χίο, την Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της ΠΕΣ ΝΑΤ ΧΙΟΥ, η οποία αποφάσισε ομόφωνα: Με την υπ’ αριθμό 5191/28/11/2019 η Διοίκησης του Οίκου Ναύτη, αποφάσισε για την τοποθέτηση ενός(1) Ιατρού σε μόνιμη και καθημερινή βάση στο ΠΟΝ Χίου, ώστε
οι χιλιάδες ασφαλισμένοι της Ναυτομάννας Χίου στον Οίκο Ναύτου να εξυπηρετούνται από τον χώρο του ΠΟΝ ΧΙΟΥ.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα μετά από την παραχώρηση δύο ορόφων του ΠΟΝ Χίου στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου για την εξυπηρέτηση και αύξηση των εισαχθέντων Σπουδαστών και Σπουδαστριών, και την ομόφωνη απόφαση των παρευρισκόμενων – ενδιαφερομένων. Είναι αναγκαία η άμεση παρέμβασή σας, για την υλοποίηση επιτέλους της απόφασης της Διοίκησης του Οίκου Ναύτη, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες και την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Οίκου Ναύτη Χίου, μέχρι την Τελική δικαίωσή μας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.